Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Fotografiile pe care le găseşti aici pentru descrierea produselor noastre sunt cu titlu de prezentare şi, prin urmare, uneori acestea pot fi diferite de produsul pe care-l ilustrează.

Conţinutul site-ului www.wokpeloc.ro  este în totalitatea proprietatea ARIA 21 SRL şi este protejat de legislaţia privind drepturile de autor şi legile privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Fără acordul scris al proprietarilor, nu este permisă  folosirea  niciunui element de conţinut (text, imagine, grafice şi design etc.) de pe site, iar încălcarea acestei prevederi atrage de la sine sancţiuni, conform legilor în vigoare.

Fie că vrei să comanzi de la noi, apelând la serviciul nostru de livrare, fie că ai o întrebare pentru noi, completând  formularul „Lasa-ne un mesaj” online sau telefonic, te angajezi într-o relaţie de comunicare cu firma noastră, prin care te obligi să furnizezi  informaţii adevărate, corecte despre tine şi despre solicitarea ta către noi. În situaţia în care constatăm că nu s-a respectat această obligaţie, ne rezervăm dreptul de a nu mai procesa cererea ta sau chiar de a-ţi bloca accesul pe site în cazul comunicării electronice. De asemenea, utilizând site-ul nostru şi furnizând adresa de mail, accepţi să primeşti pe e-mail noutăţi de la noi. În acelaşi timp, accepţi faptul că pe site-ul www.wokpeloc.ro  avem dreptul, fără să te anunţăm în prealabil, să operăm orice modificare dorim, să adăugăm informaţii noi, să ştergem informaţii care nu mai sunt de actualitate, să schimbăm fotografiile etc.

Preluăm comenzi la telefon  0770 253 780, zilnic între orele 10:oo-19:3o şi livrăm între 10:3o-20:oo.

 

Protectia datelor personale

 

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, dar si conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,  ARIA 21 SRL este obligata sa inregistreze si sa administreze datele dumneavoastra personale, ale unui membru al familiei dumneavoastra ori ale altei persoane in conditii depline de siguranta si numai in scopurile care v-au fost comunicate in prealabil.

Va reamintim faptul ca scopul noastru este de a utiliza aceste date numai pentru a putea presta serviciile solicitate si pentru a initia actiuni de Reclama, Marketing si Publicitate.

Datele pe care  ARIA 21 SRL le inregistreaza difera de modul in care utilizati pagina noastra web. Puteti folosi site-ul fara a trebui sa introduceti date cu caracter personal, insa pentru a beneficia de unele dintre serviciile noastre este posibil sa trebuiasca completate datele dumneavoastra personale precum: numele, adresa de livrare, adresa de e-mail si numarul de telefon. Datele sunt inregistrate numai in momentul in care sunteti de acord si informati in privinta faptului ca acestea vor fi transmise catre noi.

Sub nici o forma nu aveti obligatia de a ne furniza datele dumneavoastra personale, acestea folosind la prestarea serviciilor ARIA 21 SRL dar si la completarea bazei noastre de date necesara inbunatatirii serviciilor prestate si efectuarii actiunilor noastre de promovare. Alegand sa nu va inscrieti in baza noastra de date nu veti putea beneficia de serviciile noastre, cat si de reducerile si ofertele noastre promotionale exclusive.

Datele inregistrate de catre compania noastra sunt confidentiale, destinate doar utilizarii de catre operatorii nostri. Acestea nu vor fi comunicate unor terte parti.

Va informam ca in conformitate cu Legea nr. 677/2001, aveti dreptul de a accesa, de a interveni asupra datelor, de a va opune prelucrarii datelor personale, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a apela la justitie si de a solicita stergerea datelor dumneavoastra.

Daca doriti sa va exercitati aceste drepturi, va rugam sa va adresati cu o cerere scrisa, datata si semnata catre: ARIA 21 SRL, la adresa: Str. Intrarea Depoului, nr 3 A, Bucuresti, sector 2.

Mentionam ca prin lege vi se confera dreptul de a va adresa justitiei.

Daca constatati ca anumite date personale sunt eronate, va rugam sa ne comunicati acest lucru in cel mai scurt timp posibil.

Foloseşte acest site numai dacă ai luat la cunoştinţă şi eşti de acord cu aceşti termeni şi condiţii. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără altă notificare.